ΚΑΛΑ ΝΕΡΑ

Η Περιοχή μας

Τα Καλά Νερά Πηλίου απέχουν 17 χιλιόμετρα από την περιοχή του Βόλου και συνδυάζουν τέλεια το πράσινο και το γαλάζιο, την απόλυτη ομορφιά της φύσης και την άνεση της διαμονής. Αποτελούν ιδανικό προορισμό για διακοπές όλο το χρόνο.

Η πλεονεκτική θέση του χωριού δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να απολαμβάνει τις χαρές της θάλασσας κατά τους θερινούς μήνες αλλά ταυτόχρονα να μπορεί να επισκεφθεί σε ελάχιστο χρονικό διάστημα όλο τον ορεινό όγκο του Πηλίου, χωρίς καμία ιδιαίτερη δυσκολία στην πρόσβαση.

Κατά τους χειμερινούς δε μήνες μπορούν τα Καλά Νερά Πηλίου να είναι για τον επισκέπτη το ορμητήριο προς το Χιονοδρομικό κέντρο των Χανίων και προς στα υπόλοιπα χωριά του Πηλίου, μιας και η προνομιακή θέση του χωριού προσφέρει τη δυνατότητα αποφυγής δυσκολιών λόγω καιρικών συνθηκών και εύκολη πρόσβαση προς κάθε κατεύθυνση του βουνού.

Υπάρχει τακτική συγκοινωνία από το Βόλο με περίπου 30 δρομολόγια ημερησίως. Πλήρως επανδρωμένα πλοία εκτελούν ημερήσιες κρουαζιέρες στον Παγασητικό αλλά και στα κοντινά νησιά των Βορείων Σποράδων (Σκιάθος – Σκόπελος – Αλόννησος), με αφετηρία το λιμανάκι του χωριού.

Η παραλία είναι πλήρως επανδρωμένη και ελεγχόμενη από ναυαγοσωστικό πύργο, επίσης άρτια οργανωμένος σταθμός παροχής πρώτων βοηθειών με παρουσία γιατρού κατά τους θερινούς μήνες, λειτουργεί στο κέντρο αναψυχής Αξιωματικών στην άκρη της παραλίας, με ελεύθερη πρόσβαση για όλους.

Start typing and press Enter to search